top of page

KEMISK PEELING

FÖRNYA HUDEN MED FILLMED KEMISK PEELING

FILLMED PEEL rekommenderas för att bekämpa ålderstecken (åldersfläckar, fina linjer och rynkor), för att återställa lyster till matt, ojämn hud och generellt förbättra hyn.

Vår hud måste dagligen klara av effekterna av UV-strålar, stress, rökning och hormonella förändringar. Dessa yttre och inre faktorer sätter sin prägel på huden, särskilt på överhuden (epidermis) i ansiktet; små brister och åldersfläckar kan uppstå; hyn förändras och porerna tenderar att vidgas. Hudens yta fungerar som en spegel för vår hälsa. En god hälsa ger lyster till ansiktet och när det förändras kan det resultera i mattare hy. Laboratoires FILLMED kemisk peeling kan ändra på det – detta är lösningen för trött och stressad hud.

SÅ VAD EXAKT ÄR KEMISK PEELING?

Det är en exfolierande lösning, vilket appliceras på ansikte, hals och dekolletage – mängden mäts efter den individuella hudtypen. Genom att försiktigt ta bort de övre skikten av epidermis (en noggrant kontrollerad process) förbättras hudens utseende och cellförnyelsen påskyndas.

HITTA RÄTT KEMISK PEELING:

Laboratoires FILLMED PEEL innehåller glukonolakton vilket gör att det är speciellt anpassat till alla hudtyper, inkluderat känslig hy. I kombination med andra aktiva ingredienser förstärks den botande effekten, ökar hudens förmåga till motståndskraft och förbättrar slutresultatet. FILLMED utbildade läkare är experter på att avgöra vilken typ av exfolierande PEEL som är bäst anpassad för din hudtyp och ger dig bästa estetiska effekt.

PEEL®Laboratoires FILLMED

Nedan: Läs vidare för mer information om de individuella produkterna inom kollektionen. 

bottom of page