top of page

OM OSS

VAD
vi gör 

Novi Medical Solutions distribuerar kosmetiskt och estetiskt medicintekniska produkter som har dina kunders verkliga skönhetsbehov i åtanke.

Vi distribuerar kosmetiskt och estetiskt medicintekniska produkter som har konsumenternas verkliga skönhetsbehov i åtanke. På Novi Medical Solutions tror vi på högkvalitativ, inkluderande hudvård och arbetar för att ta fram innovativa och högpresterande produkter till den svenska marknaden. 

 

Vi prioriterar säkerhet och kvalitet. Därför samarbetar vi endast med varumärken som behåller CE/FDA-godkända produkter och säkerställer att vi övervakar utvecklingen från fabrik till slutkonsument. 

 

Vårt erfarna team tillhandahåller en skräddarsydd tjänst med fokus på expertis och produktkunskap. Vi erbjuder intern utbildning så att våra återförsäljare säkert kan uppnå bästa resultat för sina kunder. 

 

På Novi Medical Solutions tror vi på att samarbeta med våra varumärkespartners för att marknadsföra och öka tillväxten i Sverige. Vi erbjuder skräddarsydda försäljnings- och marknadsföringstjänster för att maximera intäkterna och är stolta över vår utmärkta kundservice.

 

Vårt team består av ett dedikerat team av skönhetsexperter. Vår varierade bakgrund inom medicinsk hälsovård, skönhet, detaljhandel, digital marknadsföring, PR och e-handel säkerställer att vi levererar en hög servicenivå. Samtidigt erbjuder vi strategiska affärs- och CX-insikter som hjälper tillväxten i den svenska marknaden.

Therese Darnell

VÅR VD / GRUNDARE

THERES Darnell 

Efter att ha arbetat under många år inom den estetiskt medicintekniska industrin, märkte Theres en lucka på den kosmetiska marknaden. Få distributörer erbjöd sina varumärkespartners skräddarsydda försäljnings- och marknadsföringstjänster, för att hjälpa dem etablera en tydlig varumärkesidentitet och öka tillväxten i Sverige. 

 

"I takt med att konsumenterna blir mer skönhetskunniga och resultatdrivna, sluts gapet mellan den medicinska och kommersiella skönhetsgemenskapen. På Novi Medical Solutions, hjälper vi våra varumärkespartners att överbrygga denna klyfta och nå nya konsumenter, samtidigt som de erbjuder våra återförsäljare produkter som deras kunder verkligen vill ha."

- Theres Darnell VD/grundare 

VarumärkeN

Unknown.png
My project-1 (24).jpg
Under The Skin.jpg
My project-1-42.jpg
bottom of page