top of page

DEDIKERAD TILL 

SKÖNHET och HUDVÅRD

Novi Medical Solutions distribuerar högkvalitativa CE-märkta/FDA godkända* produkter avsedda att användas före, efter och i estetiska behandlingar.  
Vi är distributörer till kliniker inom hela Sverige. Vi erbjuder helhetslösningar, allt ifrån varumärkesbyggnad, marknadsföring och försäljning av våra varumärkespartners.  

Showroom

 

Grev Turegatan 35

114 38 Stockholm

 

ÖPPETTIDER:

Mån-Fredag: 10:00-16:00

 

Välkommen att svänga förbi och säga hej även

om du inte har en inbokad tid!

My project-1 (24).jpg
1080x1920C-C-EYE-LIGHT-ICE-ZOOM-OUV-RET-NC-FM-0622-WEB.png

OFFICIellA DISTRIBUTÖR
WWW.novimedicalsolutions.se

1920x1080-DUO-B3-CREAM-SERUM-AMB-FL-HAND-SPAT-TRAY-NC-0622-WEB (2).jpg

POWER

COMBO

B3-Recovery

 OM OSS

VAD VI GÖR

Novi Medical Solutions distribuerar kosmetiskt och estetiskt medicintekniska produkter som har konsumenternas verkliga skönhetsbehov i åtanke. Vi är fast beslutna att tillhandahålla säkra, innovativa och tillgängliga skönhetsprodukter till våra kunder. Vårt engagerade och kreativa team erbjuder en skräddarsydd försäljnings- och marknadsföringstjänst för att hjälpa våra varumärkespartners att utveckla i Sverige.

VÅRA PRODUKTER 

VARUMÄRKEN

UTBILDNINGAR

skÖNHETSAkademi

1080x1080_BAUME-CORPS_AMBIANCE_TEXTURE-ZOOM_0421-WEB.jpg

VÅR
UTBILdNINGs
AKADEMI 

 

På Novi Medical Solutions tror vi att kunskap bidrar till skönhet. Gå in i vår Utbildnings Akademi för att få tillgång till exklusiva nyheter och utbildningsmaterial. 

KUNDCITAT

"Laboratories FILLMED valde att samarbeta med Novi Medical Solutions eftersom vi insåg att de delade vår vision för varumärkets tillväxt på den svenska marknaden. Genom teamet på Novi Medical Solutions hittade vi den perfekta partnern och ambassadören för att representera varumärket."

VÅRA KUNDER SÄGER

FÖLJ OSS @NOVIMEDICALSOLUTIONS

bottom of page