top of page

Fillmed TillbeHör

Laboratoires FiLLMED

 

När det kommer till klinik eller varumärkesupplevelse är detaljerna viktiga, det är därför som Laboratoires FILLMED erbjuder en mängd olika professionella produkter och merchandise.

De här produkterna kan köpas efter behov – oavsett om du vill förbättra spaupplevelsen på din klinik eller ha som gåvor till dina kunder.

Förbättra spaupplevelsen på kliniken:

 

  • Behandlingsbricka: Säkerställ en säker och steril klinikmiljö med Laboratoires Fillmed behandlingsbricka. Den rostfria stålbrickan är optimal för att hålla kirurgiska sprutor, eftersom den är betydligt mer motståndskraftig mot repor, bucklor och skåror som är tillflyktsort för bakterier. 

  • Doftljus: Skapa en lugn atmosfär och harmonisk spaupplevelse med Laboratoires FILLMED aromatiska ljus.

Uppmuntra kunder till eftervårdsrutiner för att uppnå ett bättre och mer långvarigt resultat:

 

  • Ansiktsroller: Rollern stimulerar lymfsystemet och hjälper till att öka blodcirkulationen samt att minska puffighet i ansiktet. Rollern är tillverkad av vit jade-sten.

  • Massage-sten: Svart obsidian gua sha sten som har en uppstramande och lyftande effekt på huden. Till skillnad från de andra stenarna, behåller Black Obsidian naturligt värmen och är utmärkt att använda på överbelastad, fläckbenägen hud.

Laboratoires Fillmed® 

Nedan: Läs vidare för mer information om de individuella produkterna inom kollektionen. 

bottom of page